Succesvolle tentoonstelling ‘Als de bomen dansen…’

Van 21 november tot en met 24 november was de tentoonstelling ‘Als de bomen dansen, dansen de wortels mee’. De expositie werd gehouden in de Carl van Hees Studio aan de Groenburgwal 63 te Amsterdam.

De opening was op 21 november en werd gedaan door kunstenaar en schrijver Emerald Beryl Bouazza. Daarna volgde een performance onder regie van Petra van Aken door harpiste Miriam Overlach en de performers Anke Ottema en Alice Neuteboom. Iedere performer had een schilderij uitgekozen als inspiratiebron voor de performance.

Daarna nam Petra het woord die iedereen die had geholpen bedankte. Een speciaal dankwoord was er voor David van ExcellLijst voor het prachtige inlijstwerk, Ray Zijlstra voor zijn hulp bij het artistieke proces en de voorbereidingen van de tentoonstelling, Marjan Groothuis voor de advies bij de voorbereidingen en het schrijven van het persbericht van de tentoonstelling en Joan en Marja van Aken zonder wiens hulp de tentoonstelling niet mogelijk zou zijn geweest.

Na de opening, de performance en het dankwoord kon een ieder de werken onder het genot van een hapje en een drankje bekijken. Het bleef gezellig druk tot laat in de avond.

We kijken terug op een goed bezochte tentoonstelling. Een aantal werken verruilde de galeriemuur voor een plekje bij de nieuwe eigenaars aan de muur. Al met al was het een heel geslaagde tentoonstelling.

Share your thoughts

No Comments

Leave a Comment: