Workshop Danserupties (Zwolle)

Performance in publieke ruimte

Datum: 16-12-2023

Locatie: DansLab, Mimosastraat 1, 8013SB, Zwolle

Kosten: € 65,-

Minimaal 8, maximaal 16 deelnemers

Om het jaar fijn af te sluiten deze workshop dans, improvisatie en speelse compositie technieken om instant choreografieën te maken in (semi) publieke ruimtes.En daarna is er zelf gemaakte appeltaart ! Kom naar Danslab een mooie dansstudio in Zwolle.

Ik organiseer deze workshop samen met DansLab.

Deze dansworkshop is voor mensen die nieuwsgierig zijn naar hoe je vanuit improvisatie naar compositie kan komen.

Daarnaast maak je kennis met het presenteren van korte choreografieën waarin je je laat inspireren door openbare ruimtes.

’s Ochtends komen de technieken aan bod en duiken we in de wereld van dansimprovisatie en compositie. Je leert hoe je jouw lichaam en geest kunt gebruiken om spontane bewegingen te creëren en een sterke aanwezigheid als performer te ontwikkelen.

’s Middags gaan we op zoek naar geschikte (openbare) locaties om korte danscomposities te maken. Hier gebruik je de improvisatietechnieken van de ochtend, om samen met andere deelnemers dansstukken te creëren.

Deze workshop is geschikt voor dansliefhebbers van beginners tot gevorderden. Danservaring is niet vereist. Het enige wat je nodig hebt, is nieuwsgierigheid en een passie voor beweging! Kom en ontdek de kracht van improvisatie, het plezier van samenwerken en de vreugde van het presenteren van jouw creatieve expressie in de openbare ruimte.

Aanmelden bij DansLab / Sandra Steen: danslabzwolle@gmail.com vóór 9-12-2023. (Bij afmelden na 9-12-2023 ontvang je 50% van je betaling retour.)

Het lesgeld kan je overmaken op IBAN NL91 RABO 0377.3233.73 t.n.v. Sandra Steen o.v.v. je naam en ‘Danserupties’.